FAR CRY 6 Key megvásárlása. FAR CRY 6 Uplay PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj FAR CRY 6 kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a FAR CRY 6 letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Uplay PC-n

A FAR CRY 6 kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 3083.72 HUF

A Far Cry 6 egy közelgő első személyű játék, amelyet az Ubisoft Toronto tervezett. Kiadója az Ubisoft, és ez a Far Cry játéksorozat hatodik jelentős előrelépése. A várakozások szerint a játék hivatalosan jövő év elején, valószínűleg február 18 -án kerül nyilvánosságra.

A játék az Amazon Luna, az Xbox One, a Stadia, a PlayStation 4 és a PlayStation 5 számára lesz elérhető. A bevezetés után további költségek nélkül frissíthet a következő generációs platformra.

A darab Yara -ban játszódik, egy kitalált karibi szigeten, amelyet Anton Castillo elnök irányít. Ezenkívül az elnök neveli Diegót, a fiát, hogy kövesse tanításait, és nevelje őt a következő generáció vezetőjévé. Tehát gerillaharcos leszel, aki megpróbálja levenni a brutális diktátort és fiát a hatalomból. Ennek eredményeképpen szabaddá kell tenni a Yara nemzetet.

Mitől különleges a Far Cry 6?

Lenyűgöző játékmenet

A Far Cry 6 ugyanazt a játékformátumot követi, mint az előző Far Cry sorozat. Bemutatkozik a fő csúnya Yara diktátor, Castillo és fia, Diego. A gerillaforradalmat minden szükséges eszközzel el akarja nyomni, Diego követi a nyomát. Ennek az elnyomó rezsimnek a megdöntésére a játékosok rögtönzött fegyvereket, járműveket és Amigos -t bérelnek.

Antagonista, mégis irgalmatlan diktátor

A Far Cry általában ravasz antihőseiről ismert. Az első sorozat drasztikusan indult Joseph Seed rendes vezetőjétől. Pogány Min mániákus királlyal léptek tovább. Más szóval, a Far Cry sorozat rengeteg intenzív személyiséggel rendelkezik, akik lenyűgözővé teszik a játékot. Anton Castillóval számos bonyolultsága van.
A Yara elnökeként tevékenykedve szigorú irányítása alá helyezte az országot. Gyakran brutális módszereket alkalmaz, hogy megszerezze azt, amit a legjobbnak tart. Arra szavaztak, hogy a gazdasági nehézségekkel küzdő szigetet visszaállítsa eredeti dicsőségébe. Ezért mindent megtesz, hogy elérje elképzelését.
Aki rosszat beszél a módszereiről, azt felkerekítik és rabszolgaként kényszerítik. Tehát a gerilla harcosok úgy döntenek, hogy háborúba indulnak, hogy harcoljanak az egyszerű polgárok szabadságáért, és megmentsék a paradicsomot a diktátortól. Ez az, ami nagyon érdekessé teszi ezt a játékot.

Trópusi Yara játszótér

A Far Cry 6 cselekménye a Yara nemzet, az időben elveszett paradicsom, és a Karib -tenger szívében található. Az országban Kuba ihlette esztétikus és veterán autók találhatók. Ezenkívül fővárosa, Esperanza, és az első legnagyobb városi környezet a Far Cry játéksorozatban. A város teljesen más szerepet fog betölteni, mint az előző sorozat.

A nemzet diktátora felhatalmazza a polgárokat, hogy megértsék az erős vezetés szükségességét. Ennek eredményeként elakad a forradalom középpontjában. Fő célja, hogy az ország erőforrásait felhasználva éljen kívülállók segítsége nélkül, akik kinevezhetik tudósaikat és egyéb racionális dolgokat.

Érdekes módon a kegyetlen rezsim megsemmisítésére irányuló utad végigvezet a sziget sűrű városain, fantasztikus dzsungelén és elegáns strandjain. Ezért biztos lehet benne, hogy megkapja a legdrágább Far Cry játszóteret, amely naprakész.

Castillo és fia kapcsolata központi helyet foglal el.

Anton elnök és fia, Diego kapcsolata a Far Cry 6 lényeges részét képezi. Lényegében azt tanítja és ápolja a kölyköt, hogy a későbbi utódja legyen. A kérdés az, hogy Diego követi -e a nyomát? Ezt kell felfedeznie a közelgő Far Cry 6 sorozatban.

Ugyanakkor a játék Antont a ma létező legizgalmasabb gazemberek közé sorolja. Elsősorban gondoskodó apaként, ravasz és arrogáns vezetőként viselkedik. Ráadásul csavart, sértő és brutális leckéket ad le szerető fiának.

Játssz forradalmi harcosként, Dani Rojas

Ebben a játéksorozatban kiválaszthatja, hogy férfiként vagy nőként szeretne -e játszani. A nemi választástól függően Dani teljes mértékben hangot fog adni és elfogja a teljesítményt. Dani Rojas megfelel a Yara szigetén született és nőtt karakter követelményeinek. A karakter helyi, és a forradalom részének tekinti magát. Valaki, aki be tud söpörni a Liberty mozgalomba, hogy levezesse a kegyetlen diktatúra -kormányt. Tehát Dani Rojas gerillakatona szerepét vállalja, aki Yara szabadságáért harcol a diktátortól. Ezenkívül a végső cél az, hogy megpróbálják újraéleszteni a nemzetet kezdeti dicsőségére.

Új Amigos bérléshez

Ez a Far Cry 5 egyik leghíresebb és legsikeresebb eleme, és stílusosan tér vissza. Béreljen katonákat járőrözésre, és hevesen harcoljon veled a kegyetlen vezetés ellen. Ebben a sorozatban a bérelhető fegyvereket Amigos for Hire néven hívják.
Társuljon mesterséges intelligencia ügynökökkel, hogy segítsenek a csatákban. A Chorizo ​​nevű imádnivaló bécsi kutyát találja az egyik legkiemelkedőbb amigónak és beragadt volt KGB-kémnek. Ezért mindig hívhat biztonsági mentést a küldetéseihez.

A vertikalitás világa

Magában először