Rust Key megvásárlása. Rust Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj Rust kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a Rust letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A Rust kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 4088.27 HUF

A Rust egy többjátékos videojáték, amelyet a Facepunch Studios fejlesztett ki és tett közzé. A játék 2018 februárjában jelent meg, és az akció-kaland, túlélési műfajban rejlik. Különböző platformokon használható, például Microsoft Windows, Linux és macOS. A játék először 2013 decemberében jelent meg a Steam Early Access -en, de még mindig alfa állapotban volt. Később azonban olyan sok fejlesztési változás történt a játékban, ami jelentősen megváltoztatta. Például a zombik jelentették a fő környezeti veszélyt, de később veszélyes vadvilággal váltották fel őket. 2014 -ben jelentős grafikai változások történtek, mivel a Unity 5 játékmotorba került. Addigra a fejlesztők bevezettek egy előre meghatározott bőrszínt, amely a játékos adataihoz van kötve a Steam-fiókban. A játék ezután 2013 decemberében (Early Access) és 2018 februárjában jelent meg.

A játékról

Mint korábban említettük, a Rust egy túlélési játék, így a fő cél a pusztában való túlélés. Ahhoz, hogy egy játékos túlélje, vagy az összegyűjtött vagy ellopott anyagokat kell használnia. Ezen eszközök használatával képesnek kell lenniük arra, hogy kezeljék egészségüket, szomjukat, éhségüket, különben meghalnak. Vannak veszélyes vadon élő állatok, például medvék és farkasok, de a Rust játék közben a legnagyobb veszélyt más játékosok jelentik, mivel a játék többjátékos.

A játékosok lőfegyverek és a játékban elérhető fegyverek, például íjak segítségével harcolhatnak. Vannak olyan járművek is, amelyek barangolnak, és általában fegyveres játékosokat támadnak, de legyőzhetők mindaddig, amíg a játékos a megfelelő taktikát és készségeket használja. A Rust egy olyan játék, amely sok mesterséget igényel és igényel, például védelmük érdekében a játékosoknak klánokhoz kell csatlakozniuk vagy bázisokat kell építeniük. Ennek a játéknak az egyik fő aspektusa a portyázás, amelyet nagy klánoknak kell elvégezniük, ami érdekesebbé teszi a játékot.

A rozsda a túlélési mechanika játéka, és olyan sok kézműves lehetőség és erőforrás áll rendelkezésre, amelyeket a játékosok összeszedhetnek és életben tarthatnak. A teljes kiadás ellenére annyi fejlesztés történik a játékban, hogy folyamatosan javuljon.