Red Dead Redemption 2 Key megvásárlása. Red Dead Redemption 2 Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj Red Dead Redemption 2 kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a Red Dead Redemption 2 letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A Red Dead Redemption 2 kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 3512.02 HUF

A Red Dead Redemption 2 megvásárolható és játszható a Rockstar Games és az Epic Games oldalakon is. Vásároljon Rockstar kulcsot vagy Epic Games kulcsot most!

A játék Amerikában játszódik, a vadnyugati korszak végén. Ebben az időszakban a jogászok és a fejvadászok igyekeznek megszabadulni az utolsó betyár bandáktól. Azokat, akik nem adják fel vagy nem adják fel, megölik.

Történet

Egy botrányos rablás Blackwater nyugati városában menekülésre kényszeríti Arthur Morganot és bandáját. Szövetségi ügynökök és néhány legjobb fejvadász követi nyomukat. A túlélés érdekében Arthurnak és bandájának harcolnia, rabolnia és lopnia kell az ország különböző városaiban. A banda mély belső megosztottsággal néz szembe, azzal fenyegetve, hogy szétszakítja. Ez Arthur számára azt a dilemmát okozza, hogy az ideái között válasszon, vagy hű maradjon egy bandához, akinek sokat köszönhet.

Játékmenet

A Red Dead Redemption 2 új fegyverekkel, fejvadász küldetésekkel, csoportos társalgásokkal és egyebekkel érkezik. A játékosok ingyenesen is hozzáférhetnek a legújabb tartalomfrissítésekhez és kiadott fejlesztésekhez. Ez a játéksorozat számos technikai és grafikai fejlesztésen ment keresztül, hogy mélyebb merülést biztosítson. Javult olyan szempontokban, mint a jobb környezeti elzáródás, nagyobb húzási távolságok, jobb tükröződések, jobb fű- és szőrme -textúrák, nagyobb felbontású árnyékok és kiváló minőségű globális megvilágítás. A Red Dead Redemption 2 játékosai 4K -s, csúcsminőségű kijelzőfelbontásokon, szélesvásznú konfigurációkon és több monitoron is futtathatják a játékot. A játék támogatja a HDR támogatást is, és most gyorsabb képkockasebességgel fut. A Red Dead Redemption 2 továbbra is sok játékos kedvence, mivel a játék több mint 175 játék díját nyerte el.