Phasmophobia Key megvásárlása. Phasmophobia Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj Phasmophobia kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a Phasmophobia letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A Phasmophobia kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 1985.73 HUF

Bevezetés

A Phasmophobia egy akció, túlélési horror játék, amelyet a Kinetic Games hozott létre és adott ki. Ez egy egyjátékos játék, amely támogatja a virtuális valóságban (VR) való játékot is. A játék egy kooperatív pszichológiai horror környezet körül forog, ahol játékosként paranormális nyomozókból álló csapatot hoz létre, akikkel együtt misztikus tevékenységgel kísért kísérteties régiókba utazik.

Játékmenet

A játék játékosaként át kell venned az irányítást a négy paranormális nyomozó csoport egyik tagja felett, akik leszerződtek arra, hogy szellemekre vadásszanak, amelyek különböző elhagyott épületekben laknak, például kórházakban, otthonokban, iskolákban és börtönökben. A játékban szellemvadász felszereléssel kereshet és kereshet bizonyítékokat a kísértet létezéséről, amelyet csapatával keres. A phasmophobia tizenkét különböző típusú szellemet tartalmaz, amelyek mindegyike eltérő viselkedést mutat. Az elsődleges cél nem az, hogy a játék végén sok szellemet legyőzzünk, hanem elegendő információt gyűjtsünk róluk. A csapat minden sikeres küldetése végén a játékosok fizetésben részesülnek.

A játékosok hangcsevegésen keresztül kommunikálhatnak, amelyet a szellemek fokozatosan hallhatnak és reagálhatnak. Ön és a csapat többféle felszerelést is használhat a küldetésben, beleértve a CCTV kamerákat, az UV zseblámpákat, a feszületeket, a hőmérőket, az EMF olvasókat és az Ouija táblákat. A fenti berendezések vizsgálati, kommunikációs, nyomgyűjtési és biztonsági célokat szolgálhatnak. Eldöntheti, hogy támogatja -e a csapatot, ha mozgásérzékelőkkel és CCTV kamerákkal figyeli a helyüket a teherautó kényelméből, vagy elkíséri őket a kísérteties tevékenységekhez, és bepiszkolja a kezét.

A fazmofóbia jellemzői

A játéknak vannak olyan tulajdonságai, amelyek vonzóvá teszik a játékosok számára:
• Cross-Platform-A játék magában foglalja az összes játékost, függetlenül attól, hogy van-e VR vagy sem; így szórakozhat olyan barátokkal, akik rendelkeznek VR -vel, valamint azokkal, akiknek nincs.
• Csábító tapasztalatok – A Phasmophobia jó és valósághű grafikával és hangokkal rendelkezik. Ezenkívül minimális felhasználói felületekkel rendelkezik, amelyek lebilincselő élményt nyújtanak, és amely a lábujjaidon tart.
• Co-op Multiplayer-A játék lehetővé teszi, hogy elkötelezze magát barátaival, akár négy játékos karakterrel.
• Egyedülálló szellemek – A phasmophobia több mint tíz különböző szellemet tartalmaz, mindegyik egyedi viselkedéssel; ezért minden vizsgálat, amelyet Ön és a csapat végez, más lesz, mint a másik.
• Vizsgálatok – Használja a szellemvadászfelszerelést nyomok kereséséhez, és gyűjtsön össze annyi információt és bizonyítékot, amennyit csak tud.
• Teljes hangfelismerés – Használja valódi hangját a szellemekkel való társításhoz. Minden alkalommal hallgatnak a hangodra, amikor az EVP Sessions és az Ouija táblákon keresztül interakcióba lépsz.