New World Key megvásárlása. New World Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj New World kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a New World letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A New World kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 4008.68 HUF

Ezen az oldalon megtalálja az Amazon Games Keys for Steam alkalmazást.

Ön a túlélési játékok fanatikusa, amely azt jelenti, hogy meg kell tennie, amit meg kell tennie, hogy megtartsa házát? Az Új Világ egy masszív többjátékos játék, amely végtelen lehetőséget ad a játékosoknak a harcra és a valós idejű harci rendszer használatára. Ez az online szerepjáték az Amazon Games Oranges terméke, és O3DE motort használ.
Akárhogy is legyen, a játék bemutatja és lehetővé teszi a játékos számára, hogy új sorsba kerüljön a hajótörés után Aeternum varázslatos szigetén. Ennek eredményeként a játék lehetővé teszi a játékos számára, hogy felfedezzen egy izgalmas és nyitott világú MMO-t. Ez a cikk tárgyalja a játékos által a játék során tapasztalt néhány legfontosabb funkciót.

Főbb jellemzők

Az alábbiakban bemutatjuk az Újvilág legfontosabb jellemzőit.

A varázslat országa

Miközben feltárja és feltárja az Újvilág rejtelmeit, felfedezi az Aeternum titkos igazságát. Ön kapcsolatba lép évezredek furcsa lakóival, és felfedezi a sziget szépségét és veszélyeit. Ahhoz, hogy túlélje ezt a borzalmat, a játékos kivételes készségeket igényel, lehetővé téve számukra, hogy kihasználják a sziget ajándékait.

Csapatmunka

A játék hasonló gondolkodású játékosokat és nem játékos karaktereket szervez, hogy megnyerje a szigetek jövőjét megváltoztató motívumokat és terveket. Ennek eredményeként ez a funkció lehetővé teszi, hogy hadat vívjon, megvédje és megteremtse területét.

Varázslás, kardok és fegyverek használata

A játék brutális fegyvereket, természetfeletti erőket és számos tüzérséget ad a játékosnak új terület kifejlesztéséhez. Ennek eredményeként a játékos varázsolhat vagy pajzsot használhat a pálya továbbfejlesztéséhez. Ez a művelet lehetővé teszi a játékos számára, hogy bármikor valami szépre váltson.

Következtetés

Bármely játékos tanúsíthatja, hogy az Új Világ fűszerezte az MMO műfaját egészében. A játék során a játékos új képességekhez férhet hozzá.