Mass Effect Legendary Edition Key megvásárlása. Mass Effect Legendary Edition Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj Mass Effect Legendary Edition kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a Mass Effect Legendary Edition letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A Mass Effect Legendary Edition kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 1970.17 HUF

A Mass Effect Legendary Edition fantasztikus élményt nyújt Önnek, tele részletes és gazdag univerzummal. Itt olyan döntéseket hozhat, amelyek mély következményekhez vezetnek. A játékfejlesztők, a BioWare, a Blind Squirrel és az Abstraction Games célja, hogy elragadó, interaktív történetmesélő játékot nyújtsanak, tele szívdobogtató akciókkal.

Mire számíthat a játék

Amellett, hogy végső irányítást gyakorol a játék kimenetele felett, további funkciókat is élvezhet. Ezek a funkciók biztosítják a játékkal és a karakterrel való teljes kölcsönhatást. Az alábbiakban néhány funkciót kell keresni.

Éld át újra a filmes történetet

A játékot testreszabhatja a promóciós csomagok, fegyverek és páncélok beszerzésével. A felújított új generáció 4K UHD megjelenítést kínál továbbfejlesztett modellekkel, FX -el, mélységélességgel, árnyalatokkal és megvilágítással. A vizuális frissítés növeli a játék teljesítményét és grafikus képességeit.

Választási reflexió

A játék lehetővé teszi, hogy utazás közben saját döntéseket hozzon. Minden döntésed hatással van kapcsolataid, csatáid és küldetéseid kimenetelére. Végül döntéseid befolyásolják a galaxis sorsát.

A pásztor legendája

Korlátlan karakter -testreszabást élvezhet a készségektől a megjelenésen át a személyre szabott arzenálig. A karakter létrehozásának befejezése után vezeti a felderítő csapatot a galaxison. Az új testreszabások közé tartozik a szemszín, a haj, a bőrszín és a smink. A karakterek testreszabása mellett élvezheti a játék új fejlesztéseit. Ezek tartalmazzák:

  • Jobb Mako vezérlés
  • Játékkamerák
  • Borító viselkedés
  • A csapatok viselkedése
  • Hanghatások
  • Célzás és fegyverek egyensúlya

Mi a különleges

A Legendary Edition rengeteg változtatást hoz a Mass Effect trilógiába. A trilógia magában foglalja a Mass Effect 1, 2 és 3 -at. A Legendary Edition hatással van az egész légkörre és hangulatra, javítva a környezet hangulatát. A Mako vezérlők és a fegyverjáték kiegyensúlyozása következetes élményt nyújt. Az egyik dolog, amit a Legendary Edition kihagy, a többjátékos mód. Ez azért van, mert több időbe telik a létrehozása és a modern közönséghez való eljuttatása.

Végső felvétel

A Mass Effect Legendary Edition az egyik legvonzóbb játék, amely 4K -ig, 60 kép / mp sebességgel fut. A továbbfejlesztett mélységélesség, a frissített kezelőszervek és a továbbfejlesztett fizika minden Mass Effect játékos számára új élményt nyújt. A multiplayer hiánya biztosítja, hogy ne legyenek kihívások. Némelyikük felmerülhet a keresztjáték és a játékosok elvárásai miatt. A Legendary Edition már azért is sikeres, mert a BioWare pragmatikus megközelítése minden előre nem látható akadályon áthalad.