Little Nightmares 3 Key megvásárlása. Little Nightmares 3 Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj Little Nightmares 3 kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a Little Nightmares 3 letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A Little Nightmares 3 kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 13646.4 HUF

Mélyre merülj egy új kalandba a Little Nightmares III torzult világában, ahol elmosódnak a határok a valóság és az álom rémei között. Fedezd fel a Szpirál rémisztő tájait, ahol minden sarokban leselkedik a veszély, és a túlélés az ügyességen és a közös munkán múlik.

Túlélés a Szpirál Veszedelmeiben

Rekedt a rejtélyes Szpirálban, kövesd Low és Alone izgalmas útját, két barátot, akiket a közös menekülési vágy hajt. Navigálj egy veszélyes világon keresztül, tele rémisztő ál-helyzetekkel és természetfeletti ellenségekkel, elkerülve a leselkedő sötét erőket.

Szembeszállsz a Gyermekkori Félősségeiddel Együtt

Először a sorozatban, legyőzheted a legmélyebb gyermekkori félelmeidet egy megbízható társasággal. Vegyél részt online kooperációs játékban és építs felbontás nélküli köteléket egy baráttal, vagy indulj el egyedül egy intuitív AI társ mellett. Szembeszállsz a rémisztő ismeretlennel és felfedezed a Szpirál szívében rejtőző titkokat.

Uralkodj a Túlélés Művészetén

Válassz mesteredet a két friss karakter közül, mindegyik saját eszközökkel és jellegzetes képességekkel felszerelve. Old meg bonyolult rejtvényeket, verj át ravasz ellenségeken, és használd ki a csapatmunka erejét, miközben küzdesz ennek a félelmetes világnak a becstelen lakóival.

Utazás Torzult Királyságokon Keresztül

Utazz keresztül a Szpirál szürreális tájain, amely a torzult királyságok összeolvadása, tele furcsasággal és rémmel. Járj végig tájakat, amelyek olyan változatosak, mint a Necropolisz rejtélyes sivataga, egy nyugtalan vidámpark rémisztő örömei és egy ipari rémálom sötét folyosói. Szembenézel a különféle ellenfelekkel, a fenyegető bogaraktól a hatalmas babákig, miközben küzdesz a szabadság esélyéért.

Fedezd fel Low és Alone Rejtélyét

Ismerd meg Low és Alone rejtélyes karaktereit, két lélek fonódik egy történetben a sötétségről és a megváltásról. Fedezd fel a rejtélyes titkokat a hollómaszk mögé rejtőző fiú és a copfos lány mögött, miközben navigálnak a Szpirál titokzatos mélységein keresztül. Vezesd őket a veszélyes ismeretlenen keresztül, miközben küzdenek, hogy felfedjék a „Semmi” menekülésének körülményeit.