GTA 5 Key megvásárlása. GTA 5 Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj GTA 5 kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a GTA 5 letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A GTA 5 kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 1654.78 HUF

A GTA 5 -t Rockstar Key vagy Epic Games Key segítségével is megvásárolhatja és aktiválhatja

A Grand Theft Auto V a Rockstar különböző stúdiói által létrehozott és közzétett, hihetetlenül népszerű Grand Theft Auto (más néven GTA) sorozat ötödik fő része. A játék 2013-ban jelent meg Playstation és Xbox platformokon, a következő évben pedig újra megjelent PS3-ra és Xbox One-ra. A GTA V csak 2015 -ben vált elérhetővé PC -re. Öt évvel a GTA IV 2008 -as megjelenése után.

Beállítás

A GTA játékok lényegéhez hasonlóan a GTA V lehetővé teszi a játékos számára a szabad barangolást, vagyis felfedezheti a beállításokat és a tájképeket. Ez a funkció azonban általában csak akkor válik elérhetővé, ha eléri a fő ábrán egy bizonyos pontot. A játékosok szabadon felfedezhetik San Andreast vidékeivel és Los Santos fővárosával. Mindkét helyszín hatalmas ihletet merít Kaliforniából és Los Angelesből. A játékosok három főszereplő közül választhatnak, akik bűnözők, és megpróbálnak bonyolult rablást elkövetni. Míg a fő játékmenet során a cselekmény dönti el, hogy ki legyen a játékos, szabad barangolás során lehetőség van arra, hogy egyszerűen váltakozzanak az egyes bűnözők és az adott időben különböző helyszíneik között.

Játékmenet

Sok akció videojátékhoz hasonlóan a GTA V első vagy harmadik személyben is játszható. A sorozat korábbi játékainak beállítását követően egy keresett rendszer tájékoztatja a játékost, hogy mennyi agresszióra kell számítania a bűnüldöző szervektől. Ez végül csökken és emelkedik az elkövetett bűncselekmények mennyiségétől és súlyosságától függően. Ez egy üldöző rendőrautótól egy egész csoportig terjedhet. Van egy online mód, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy versenyezzenek és együtt dolgozzanak szerte a világon.