EA Sports WRC 2023 Key megvásárlása. EA Sports WRC 2023 Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj EA Sports WRC 2023 kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a EA Sports WRC 2023 letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A EA Sports WRC 2023 kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 12129.71 HUF

Mélyedjen el a rallivilág izgalmaiban az EA SPORTS WRC 2023-mal, a sikeres WRC játéksorozat legújabb kiadásával. Ebben a játékban a játékosok autentikus professzionális rally élményt élhetnek át, ahol csapatukat vezetve versenyeznek a világ legjobb rally versenyzői, autói és csapatai ellen.

Induljon el az emelkedés

Az EA SPORTS WRC 2023-ban való út első lépése a WRC létrán való első szezonjuk indulási helyének kiválasztása. A játékosok választhatnak a Junior WRC osztály indulása között, ahol a Rally3 autók kiváló bejutási pontot jelentenek az új játékosok számára. Alternatív megoldásként a játékosok kezdhetnek a WRC 2-ben, vagy akár egyből belevethetik magukat a mélyvízbe a Rally1 autókkal a versenysport csúcsosztályában.

Hozzon létre saját rally csapatot

A kezdeti osztályválasztás után a játékosok elkezdhetik saját rally csapatuk létrehozásának folyamatát. Ez a csapat brandinggel kezdődik, beleértve a név és a színek kiválasztását, majd találkozni a főmérnökkel és a támogatóval. A csapatok együtt dolgoznak a támogatóval, aki biztosítja a finanszírozást és kitűzi a szezononként teljesítendő célokat és feladatokat.

A naptár mindent követ

A naptár nyomon követi az összes közelgő rallyt, különleges eseményeket, jelentős mérföldköveket és még sok minden mást. A játékosok nemcsak rengeteg autót vezethetnek a rally világából, hanem saját autójukat is építhetik és testre szabhatják, valódi nyomot hagyva a rally történelmében.

Tervezze meg saját rally autóját

Tisztelegve Colin McRae 2000-es évekbeli ambiciózus projektje előtt, amikor évekkel a rally siker után egy vadonatúj rally autó létrehozásába kezdett, a McRae R4-be, az EA SPORTS WRC-ben (a teljes autólista itt található) a játékosok vezethetik a McRae R4-et, de követhetik Colin nyomdokait a saját modern korszakú rally autójuk tervezésével és fejlesztésével.

Élje át a pillanatokat a WRC történetéből

Az elmúlt 50 év FIA Világbajnoki Rally bajnokságában számtalan lenyűgöző és ikonikus pillanatot láttunk, a rendkívül domináns teljesítményektől a hősies visszatérésekig. Ezek közül sokat első kézből is átélhetünk a „Pillanatok” módban, miközben többet tanulunk a sport történetéről és követjük a jelenkori WRC-t.