DOOM Eternal Key megvásárlása. DOOM Eternal Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj DOOM Eternal kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a DOOM Eternal letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A DOOM Eternal kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 2085.45 HUF

A DOOM Eternal egy hamarosan megjelenő első személyű lövöldözős (FPS) videojáték, amelyet az Id Software fejlesztett ki. A Bethesda Softworks a játék kiadója. Ez a Doom folytatása, amely 2016 -ban jelent meg.

Platform a DOOM Eternal játékhoz

A Bethesda nem jelentette be a platformokat; a játékosok azonban nyugodtan számíthatnak PC -re, Xbox One -ra, valamint Play Station 4 kiadásra. Ezenkívül nagy az esélye annak, hogy az emberek látni fogják, hogy ez megjelenik a Switch -ben, tekintettel arra, hogy elődjét a Nintendo platformján dobták piacra.

Játékmenet

A játékos ismét felvállalja a csendes, névtelen űrhajós szerepét, szürke-zöld színű páncél öltönyt viselve, aki hosszú utat követően olyan részekbe dobták, amelyek nem ismertek a játékos jutalmaként, ha elszakítják és feltépik az utat. A Mars démoni inváziója a Földre szállítja magát. Csak annyit, hogy a pokol a Földön, mert a Pokol Légiói, amelyekről ismert, hogy kegyetlenek, betörtek az emberiség szülőhelyére.

A pokol légiói

A Pokol Légiói leromboltak mindent, ami a Föld egykor volt. Általában nincs senki, aki megmenthetne, és semmi sem védelmezné. Most már csak a bosszú van hátra. A játékos puszta kézzel, láncfűrésszel és fegyverrel bosszút áll.

Jellemzők

A Bethesda kijelentette, hogy ez a játék mozgalmasabb akciót fog nyújtani, mint elődje. A DOOM Eternal erősebb DOOM Slayerrel és több ellenséggel rendelkezik, mint korábban. A játék ezúttal a Földön játszódik; elődje a játékosok ellenségeivel harcoltak a Marson és a Pokolban.

A puskák jobbak

A Doom Slayer választott fegyvere a promóciós anyagokban a kétcsövű puska.

Villámcsapó

A fejlesztők azt állították, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek a Doom Slayer sebességére és erejére. Ennél biztosan több funkció lesz, de a rajongók csak augusztusban tudják meg a QuakeCon alatt.

Mikor fognak a rajongók többet tudni a játékról?

A Bethesda az Electronic Entertainment Expo során bejelentette, hogy a játék teljes leleplezése augusztus 10 -én lesz a QuakeCon során.