Dayz Key megvásárlása. Dayz Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj Dayz kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a Dayz letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A Dayz kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 7280.82 HUF

Csúnya Chernarus

A Z nap 230 km-es emelvényen bontakozik ki a csernarusi poszt-szovjet országban, amelyet egy y-vírus megtámadott, azonban néhány ember hajlamos ellenállni. Ön az egyik immunrezisztens ember. Mit fog tenni a túlélés érdekében, miközben a rendelkezésre álló források korlátozottak és szűkösek? Ebben a játékban minden játékos motivációja a túlélés. A túlélés a körülményektől függetlenül. Ha az erőforrásokért harcol és öl, akkor legyen.

Egy olyan többjátékos játékban, mint a DayZ, az ellenségeskedés mindig a sarkon lappang. Nyitott szemmel kell tehát tartani a készletek után kutatva. Igazi kemény és gondosan kiszámított döntéseket kell hozni, hogy elkerüljük azokat az apró hibákat, amelyek halálosak lehetnek a csúnya Csernáriusban. Az időjárás kegyetlen, a környezet pedig veszélyes a ragadozók és a fertőzöttek között. Ez ügyességi, túlélési, érzelmi és állandó harc.

Vigyázz, ideje ölni!

Beépített oktatóanyag, sekély tippek vagy akár útpontok hiányában a játékos teljesen személyes döntéseire és túlélési ösztöneire van bízva. Annak érdekében, hogy a helyzet súlyosabb legyen, a játék nem biztosít extra életet vagy mentési lehetőséget. E tekintetben józanságra és precizitásra szólít fel a játékos minden egyes döntésében. Végtére is, a horror és a halál világában a fő cél a túlélés, ameddig csak lehetséges és minden szükséges eszközzel. Ebben a csúnya és erőszakos nyílt világ terepen; vagy ölni, vagy megölni, mivel a kudarc teljes veszteséget és új kezdetet jelent. Tehát tartsa élesben az elméjét lézeres pontosságú élességállítással játék közben. Azt mondják, hogy mindennek megvan a maga ideje, itt, Csernárusban, ideje ölni!