Brick Rigs Key megvásárlása. Brick Rigs Steam PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj Brick Rigs kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a Brick Rigs letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Steam PC-n

A Brick Rigs kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 2119.57 HUF

A Brick Rigs egy fizikai alapú homokozó játék, amely lehetővé teszi szinte bármilyen elképzelhető jármű építését, vezetését és lerombolását. Legyen szó dragsterről, tűzoltóautóról, targoncáról, helikopterről, repülőgépről, vonatról, hajóról vagy akár tankról, valószínűleg megépítheted Brick Rigsben.

Közösségi Kreációk

Töltsd fel a saját alkotásaidat is a Műhelybe, hogy megoszd őket a közösséggel. És ha nincs kedved semmi építkezéshez, egyszerűen letölthetsz bármelyik, már több mint 200 000 játékos által feltöltött alkotás közül.

Többjátékos Mód

A többjátékos mód lehetővé teszi, hogy barátaiddal együtt átéljétek ezt a fizikát. Szervezhettek versenyeket, roncsderbyket, légi harcokat vagy vészhelyzeti helyzeteket. A szabályok a tiétek!

Mélyülj el a Brick Rigs Világában

Legyen szó saját járművek építéséről vagy valamelyik már a Műhelybe feltöltött 200 000 alkotás letöltéséről, éld át a Brick Rigs dinamikus vezetési és rombolási fizikáját! A Fluppisoft által fejlesztve.