Xbox Live Gold ajándékkártya megvásárlása, Xbox Live Gold kredit beszámítása az árösszehasonlításba

Görgess le az árak összehasonlításához, és vásárolj Xbox Live Gold ajándékkártyát olcsón! A Xbox Live Gold ajándékkártya megvásárlása után azonnal beválthatod a digitális ajándékkártya kódot a fiókodra.

A Xbox Live Gold kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 1884.5 HUF

Rendszeresen játszik Xbox-on, és készen áll az új funkciókra és lehetőségekre? Akkor az Xbox Live Gold biztosan neked való! A Keysforgames oldalon különféle Xbox Live Gold kártyákat találhat, amelyekkel bizonyos ideig használhatja az Xbox Live Goldot. Egyedülálló kedvezményekben és ajánlatokban részesül, és exkluzív funkciókhoz is hozzáfér!

Megjegyzés: Ha aktiválta az Xbox Live Gold előfizetést, többé nem használhat Xbox Live kódot! Csak Xbox Live Gold kódok

Különféle Xbox Live Gold kártyák

Az Xbox Live Gold kártyák eltérő időtartammal rendelkeznek, így Ön döntheti el, mennyi ideig használja az Xbox Live Gold-ot. Választhat 1 hónapos, 3 hónapos, 6 hónapos, 12 hónapos vagy 24 hónapos tagságot. Az Xbox Live kártyákkal ellentétben Xbox Live Gold tagként olyan különleges ajánlatokat vehet igénybe, mint a Games with Gold és a Deals with Gold. Ezeknek az akcióknak köszönhetően havonta két ingyenes játékot tölthet le, illetve kedvezményesen tölthet le játékokat. A kedvezmény akár 75% is lehet! Ezzel sok pénzt takaríthat meg, ha szeretne új játékokat kipróbálni. Az Xbox Live Gold segítségével speciális funkciókat is használhat. Használhatja például a Smart Match-et egy Xbox One-nal, amely algoritmusok segítségével választja ki a játékstílusának megfelelő ellenfeleket. Használhatja a Home Goldot is, így a család minden tagja részesülhet egyetlen Xbox Live Gold előfizetésből! A családtagok többek között a Games with Gold játékaiddal játszhatnak anélkül, hogy ez befolyásolná a mentett játékodat.

Vásároljon Xbox Live Goldot

Könnyedén rendelhet Xbox Live Gold kártyát a Keysforgames oldalon. Ha kártyát választott, írja be az adatokat az oldal tetején. Röviddel a fizetés után a kód megjelenik a képernyőn, és e-mailben elküldjük Önnek. Az Xbox Live Gold azonnali használatához váltsd be ezt a kódot saját Xbox-konzolodon!