Spotify ajándékkártya megvásárlása, Spotify kredit beszámítása az árösszehasonlításba

Görgess le az árak összehasonlításához, és vásárolj Spotify ajándékkártyát olcsón! A Spotify ajándékkártya megvásárlása után azonnal beválthatod a digitális ajándékkártya kódot a fiókodra.

A Spotify kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 767.04 HUF

Vásároljon Spotify Premiumot

A Spotify Premium lehetővé teszi, hogy hirdetések nélkül élvezhesse kedvenc zenéit. Inkább nem kötsz Spotify-előfizetést? Ezután vásároljon Spotify prémium ajándékkártyákat. A Spotify hitelkártyát egy barátnak vagy ismerősnek is jó ajándékba adni!

Mi az a Spotify?

A Spotify egy online streaming szolgáltatás zenéhez, podcastokhoz és videókhoz. Ezzel a zenei szolgáltatással zenészek és előadók több millió dalához és egyéb tartalmaihoz férhet hozzá bárhol. A Spotify a zenei gyűjtemények széles skálájáról ismert, és az Apple Music, a Google Play Music, a Deezer, a Tidal és a Juke mellett a legnagyobb zenei szolgáltatás. A Spotifyt minden típusú eszközön hallgathatja, például számítógépén, okostelefonján, TV-jén, Xboxon vagy PlayStationjén. A zene keresése és lejátszása ingyenes, de további lehetőségekért frissíthet a Spotify Premiumra.

Mi az a Spotify Premium?

A Spotify Premium a Spotify fizetős verziója, amely előfizetésként és ajándékkártyaként is kivehető. Ezen kívül lehetőség van Spotify családi előfizetés vásárlására is, mellyel akár 5 prémium fiókot is köthetsz. A Spotify-tagság számos előnnyel jár:

Hallgassa meg bármelyik dalt, amit szeret.
Zenehallgatás offline módban.
Nincs reklámszünet.
Korlátlan címugrás.
Kiváló minőségű hang.

Mi az a Spotify prémium ajándékkártya?

Szeretne prémium előfizetést vásárolni a Spotify-hoz, de nem szeretne hozzá kötődni? A Spotify Ajándékkártyával feltöltheti Spotify egyenlegét egy kártyával, így hozzáférhet a Spotify Premium minden előnyéhez. Ehhez nem kell Spotify-előfizetést kötnie. Ez azt jelenti, hogy nincs semmihez kötve, és nem kell mentenie semmilyen fizetési adatot, vagy összekapcsolnia azokat Spotify-fiókjával. A Spotify-ajándékkártyát egy barátnak, ismerősnek is átadhatja, hogy előfizetés nélkül, reklám nélkül hallgathassa a Spotify-t. A Keysforgamesnél 10 eurós, 30 eurós és 60 eurós Spotify kártyáink vannak. Ezek az ajándékkártyák 1 hónapra, 3 hónapra és 6 hónapra vonatkoznak.

Hogyan kaphatom meg a Spotify-ajándékkártyámat?

Spotify Premium kártya vásárlása után azonnal megkapja a kódot a képernyőn és az e-mailben. Ezenkívül a Spotify Premium kód mindig megtalálható a fiókjában. Ne ossza meg ezt a kódot idegenekkel. Az átvételt követően beválthatja a Spotify-előfizetést és beválthatja a Spotify kódot.

Hogyan válthatom be a Spotify-ajándékkártyámat?

Miután megkapta tőlünk a kódot, aktiválnia kell a Spotify Premium kódot.

Nyissa meg a spotify.com/redeem webhelyet.
Jelentkezzen be Spotify-fiókjával, vagy hozzon létre fiókot.
Írja be a Spotify digitális kódját, majd kattintson a Kód megadása gombra.

Mostantól azonnal elkezdheti használni Spotify Premium-előfizetését.