PlayStation ajándékkártya megvásárlása, PlayStation kredit beszámítása az árösszehasonlításba

Görgess le az árak összehasonlításához, és vásárolj PlayStation ajándékkártyát olcsón! A PlayStation ajándékkártya megvásárlása után azonnal beválthatod a digitális ajándékkártya kódot a fiókodra.

A PlayStation kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 619.08 HUF

Vásároljon PSN-kártyákat, PS Plus-kártyákat és PlayStation-kreditet

Szeretné egyszerűen feltölteni PlayStation egyenlegét PSN-kártyával, hogy játékokat, kiegészítőket vagy DLC-ket vásároljon a PlayStation Store-ból? Vagy hitelkártya nélkül szeretne PS plus előfizetést vásárolni? Weboldalunk összehasonlítja a hivatalos PlayStation Network Card-kereskedőket és a PlayStation Plus előfizetéses kereskedőket, így mindig 100%-ig biztos lehet benne, hogy működő PSN-kódot kap.

A PSN Store kártyák a következő mennyiségben állnak rendelkezésre

Playstation Store kártya 10 euró
Playstation Store kártya 15 euró
Playstation Store kártya 20 euró
Playstation Store kártya 25 euró
Playstation Store kártya 30 euró
Playstation Store kártya 35 euró
Playstation Store kártya 40 euró
Playstation Store kártya 50 euró
Playstation Store kártya 75 euró
Playstation Store kártya 100 euró

Mi az a PSN-kártya?

A PSN (PlayStation Network Card) kártya egy online kártya, amellyel feltöltheti PSN pénztárcáját. Használhatja a PlayStation Store-ban való vásárláshoz, így a nap bármely szakában rendelhet új PlayStation játékokat vagy vonzó ajánlatokat. További PSN-jóváírásra van szüksége a vásárláshoz? Ezután egyszerűen növelje egyenlegét egy PlayStation kártyával.

Mi az a PS Plus kártya?

A PS Plus Card (PlayStation Plus Card) egy online kártya, amellyel egyszerűen vásárolhat vagy megújíthat PS Plus előfizetést. Ezzel a PlayStation-előfizetéssel online többszereplős játékokat játszhat játékosokkal a világ minden tájáról a konzolon keresztül. A PlayStation Plus tagság még több előnnyel jár: exkluzív kedvezményeket kap, és havonta számos ingyenes játékot tölthet le a PlayStation Store-ból.

Mire használhatom a PlayStation-kreditet?

PSN-kártyával egyszerűen vásárolhatsz DLC-ket, Season Passes-t és PS4-játékokat a PlayStation Store-ból. Ezenkívül a PlayStation Network Card lehetővé teszi a PlayStation Now előfizetés vásárlását, amellyel több száz játékhoz férhet hozzá a PlayStation könyvtárból és igény szerinti játékokhoz. Szeretnéd hallgatni a kedvenc lejátszási listádat játék közben? Ezután PSN-ajándékkártyájával Spotify-előfizetést vásárolhat, amellyel összekapcsolhatja ezt a tagságot a PlayStation Music szolgáltatással, és megállás nélkül hallgathatja kedvenc zenéit. Végül a PlayStation Gift Card-ja játékon belüli vásárlásokra is használható, például Fortnite V-Bucks.

Mik azok a játékon belüli kiegészítők?

A kiegészítő egy meglévő játék kiterjesztése. Például vásárolhat játékon belüli kreditet bizonyos PlayStation 4 játékokhoz. Gondoljunk csak a FIFA-pontokra, az Apex-érmékre, a Call of Duty pontokra és a GTA 5 Shark Card-okra. A kiegészítők másik formája a DLC (Downloadable Content). A DLC-vel további tartalmat vásárolhat egy meglévő játékhoz.

Hogyan juthatok hozzá a PlayStation kártyámhoz?

Amint befejezte a rendelést, azonnal elküldjük Önnek PlayStation kártyáját digitális kóddal. Ezt a kódot a képernyőn és e-mailben kapja meg. Az ajándékkódot utasításokkal együtt megkapod, így bármikor könnyedén beválthatod PSN-kódodat a PS Store-ban.

Hogyan válthatom be a PSN-kódomat?

PlayStation Network kártyádat és PlayStation Plus kártyádat a PlayStation konzolon és a PlayStation Store áruházon keresztül cserélheted.

A konzolon keresztül:

Nyissa meg a PlayStation Store-t a PlayStation kezdőképernyőjén.
Válassza a „Kódok beváltása” lehetőséget a képernyő bal oldalán található menüből.
Adja meg PSN-kódját.

A webhelyen keresztül:

Nyissa meg a PlayStation Store webhelyet, és ellenőrizze, hogy be van-e jelentkezve.
Koppintson fiókja nevére, válassza a Kód beváltása lehetőséget, és adja meg PSN-kódját.

A PSN kártya és a PS Plus kártya a beváltás után automatikusan hozzáadódik a fiókjához. Segítségre van szüksége a PlayStation kódok beváltásához? Kérjük, forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.