Nintendo Switch Online ajándékkártya megvásárlása, Nintendo Switch Online kredit beszámítása az árösszehasonlításba

Görgess le az árak összehasonlításához, és vásárolj Nintendo Switch Online ajándékkártyát olcsón! A Nintendo Switch Online ajándékkártya megvásárlása után azonnal beválthatod a digitális ajándékkártya kódot a fiókodra.

A Nintendo Switch Online kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 1257.21 HUF

Nintendo eShop kártyák, Nintendo Switch online játékok

Legyen szó Nintendo eShop Card-ról, digitális Nintendo Switch játékokról vagy Nintendo Switch Online-ról: itt megtalálja weboldalunkon. Fizetés után azonnal megkapja digitális kódját, amelyet ezután könnyedén aktiválhat.

Mi az a Nintendo eShop kártya?

A Nintendo eShop kártya egy ajándékkártya, amellyel feltöltheti Nintendo eShop egyenlegét. Ezt a Nintendo-jóváírást használhatja a Nintendo online boltban történő vásárlásra. Az alábbi ajándékkártyák közül válogathatsz:

Nintendo eShop kártya 15 euró
Nintendo eShop kártya 25 euró
Nintendo eShop kártya 50 euró

Mire használhatom a Nintendo eShop kártyákat?

Szeretné feltölteni Nintendo eShop egyenlegét? A Nintendo eShop Card egy egyszerű fizetőeszköz a Nintendo termékek megrendeléséhez. A Nintendo eShop kártya beváltása után vásárolhat, például Nintendo digitális játékokat, DLC-ket, bérleteket, független játékokat és előfizetéseket. Ezek letölthetők Nintendo Switchre. Végül a Nintendo-ajándékkártyát egy barátnak vagy ismerősnek is átadhatja. A Nintendo ajándékkártyával ezután kiválaszthatják kedvenc terméküket a Nintendo eShopban.

Mi az a Nintendo Switch Online?

A Nintendo Switch Online egy Nintendo-előfizetés, amely lehetővé teszi, hogy online játsszon a Nintendo Switchen. Választhat 12 hónapos Nintendo Switch Online tagságot vagy 3 hónapos tagságot. Ezenkívül választhatja a Nintendo Switch Online Family előfizetést is. Ez lehetővé teszi a Nintendo Switch Online előfizetés előnyeinek megosztását nyolc családtaggal vagy baráttal.

Milyen előnyei vannak a Nintendo Switch Online előfizetésnek?

Online játékok a Nintendo Switchen
Hozzáférés a Nintendo Entertainment System játékokhoz, más néven NES játékokhoz
Tárhelyfelhő a játékadatok biztonsági mentéséhez
Okostelefon-alkalmazás hangcsevegéshez más játékosokkal
Exkluzív ajánlatok és játékutalványok

Hogyan kaphatom meg a vásárolt Nintendo kártyáimat és játékaimat?

Vásárolt már Nintendo eShop kártyát, Nintendo Switch Online előfizetést vagy játékot? A fizetés befejezése után a termék digitális kódja azonnal megjelenik a képernyőn és az e-mailben. Ezenkívül a kód mindig megtalálható a szolgáltató fiókjában. Ne ossza meg ezt a kódot idegenekkel.

Hogyan válthatom be a Nintendo kártyámat és játszhatok Nintendo játékommal?

A Nintendo kártyán lévő kódot beválthatja az interneten és a konzolon.

Az interneten keresztül:

Nyissa meg az ec.nintendo.com/redeem oldalt, és jelentkezzen be fiókjába.
Írja be a Nintendo kódot, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.