Netflix ajándékkártya megvásárlása, Netflix kredit beszámítása az árösszehasonlításba

Görgess le az árak összehasonlításához, és vásárolj Netflix ajándékkártyát olcsón! A Netflix ajándékkártya megvásárlása után azonnal beválthatod a digitális ajándékkártya kódot a fiókodra.

A Netflix kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 1526.29 HUF

Netflix-ajándékutalvány vásárlása

Szeretnéd odaadni a Netflixet magadnak vagy valaki másnak? A Netflix-ajándékkártyával egyszerűen megújíthatja vagy aktiválhatja az előfizetést hitelkártya nélkül. Beszállítóink mind hivatalos Netflix partnerek, így 100%-ig biztos lehet benne, hogy működő Netflix kódot kap tőlünk.

Mi az a Netflix ajándékkártya?

A Netflix-ajándékkártyával egyszerűen vásárolhat és tölthet fel Netflix-kreditet. Ezt a jóváírást felhasználhatja egy meglévő Netflix-előfizetéshez, de felhasználhatja új Netflix-előfizetés indítására is. Használja saját magának a Netflix ajándékkártyát, vagy tegyen szívességet valaki másnak. Választhat a Netflix 25 eurós és 50 eurós ajándékkártya között, valamint van egy változó Netflix prepaid kártya, ahol 25 és 150 euró közötti összeget választhat.

Mit tehetek a Netflix-ajándékkártyával?

A Netflix Ajándékkártya használatának egyik előnye, hogy Ön kézben tarthatja kiadásait. Ön nincs havidíjhoz kötve, és előfizetés nélkül is használhatja a Netflixet. Nincs szüksége hitelkártyára, és a költségek automatikusan levonásra kerülnek az ajándékkártya egyenlegéből.

Meddig érvényes a Netflix-előfizetésem?

A Netflix-előfizetés időtartama a választott Netflix-ajándékkártyától függ. Amint hitele majdnem kimerült, jelet fog kapni a Netflixtől. Ha továbbra is szeretné nézni a Netflixet, könnyedén meghosszabbíthatja egy új ajándékkártya megvásárlásával. Jogosult vagy az ingyenes próbaverzióra? Ezután egy hónapot kap a Netflix-jóváíráson felül, és egy hónapig ingyenesen nézheti a Netflixet.

Hogyan nézhetem a Netflixet?

A Netflix egy világméretű streaming szolgáltatás, amellyel bármikor és bárhol nézhet filmeket, sorozatokat és dokumentumfilmeket. Nézheti a Netflixet okostévéjén, de okostelefonján, táblagépén, laptopján, számítógépén és játékkonzolján is, például PlayStation vagy Xbox konzolján.

Hogyan szerezhetem meg a Netflix kártyámat?

A Netflix utalvány megrendelése után azonnal kap egy egyedi Netflix kódot a képernyőjén és e-mailben. Ezután könnyedén beválthatja Netflix kódját. A Netflix kártyáknak nincs lejárati dátuma, ezért nem járnak le.

Hogyan válthatom be a Netflix-ajándékkártyámat?
Netflix-ajándékkártya aktiválása:

Nyissa meg a netflix.com/redeem webhelyet, és írja be a Netflix kódot.