Google Play ajándékkártya megvásárlása, Google Play kredit beszámítása az árösszehasonlításba

Görgess le az árak összehasonlításához, és vásárolj Google Play ajándékkártyát olcsón! A Google Play ajándékkártya megvásárlása után azonnal beválthatod a digitális ajándékkártya kódot a fiókodra.

A Google Play kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 49.29 HUF

Vásároljon Google Play-kártyát

A Google Play-kártyákkal gyorsan feltöltheti Google Play-egyenlegét. Weboldalunkon – a Google Play hivatalos partnerén – könnyedén, szolgáltatási költségek nélkül vásárolhatja meg Google Play kártyáját online. Nincs szüksége hitelkártyára, a Google kártyát pedig azonnal kézbesítjük, így azonnal használhatja a digitális kódot.

Mi az a Google Play kártya?

A Google Play-ajándékkártya egy ajándékkártya, amellyel vásárolhat a Play Áruházban. Választhat egy 15 eurós, 25 eurós, 50 eurós és 100 eurós Google Play kártya között. Google Play változó kártyát is vásárolhat. 15 és 150 euró közötti értéket választhat. Megvásárolhatja a Google Play Áruház kártyát saját magának, vagy átadhatja ezt a Google Play Ajándékkártyát valakinek. A Play Áruház kártyának nincs lejárati ideje, ezért korlátlan ideig érvényes.

Mire használhatom a Google Play-jóváírást?

A Play Áruház egyenlegét egyszerűen feltöltheti Google ajándékkártyával. Minden megtalálható a Play Áruházban, amire Android-eszközökhöz és Chromebookokhoz kell. Gondoljon a játékokra, filmekre, zenékre, könyvekre (hangoskönyvekre és e-könyvekre) és más speciális alkalmazásokra telefonján vagy táblagépén. Google Play Áruház-egyenlegét is használhatja előfizetések fizetésére, például a Google Play Zene szolgáltatásra.

Hogyan szerezhetem meg a Google Play kártyámat?

A rendelés leadása után azonnal megkapod a Play Áruház ajándékutalványát digitális kóddal. Ez a kód látható a képernyőn és a postafiókjában is. A Play Áruház ajándékkódját utasításokkal együtt megkapod, így bármikor könnyedén beválthatod a kódodat.

Hogyan válthatom be a Google Play kártyámat?

A Google Play kód beváltásának többféle módja van:

Kattintson a kódra, és kövesse a lépéseket Google Play-egyenlegének automatikus növeléséhez.
A kódot a play.google.com/redeem oldalon is beválthatja.
A Play Áruház alkalmazáson keresztül is beválthatod. Válassza a Beváltás lehetőséget a menüből.

A kód értéke azonnal hozzáadódik Google Play Áruház-egyenlegéhez. Segítségre van szüksége a Google Play-kód beváltásához? Ügyfélszolgálatunkat a hét 7 napján érheti el.

Hogyan ellenőrizhetem a Google Play egyenlegemet?

Kíváncsi a Google Play-egyenlegére? Ezután nyissa meg a Google Play Áruház alkalmazást, és válassza a „Fizetési módok” lehetőséget a menüben. Itt közvetlenül ellenőrizheti vagy feltöltheti Google Play-egyenlegét Play Áruház-ajándékkártyával.