EA Play ajándékkártya megvásárlása, EA Play kredit beszámítása az árösszehasonlításba

Görgess le az árak összehasonlításához, és vásárolj EA Play ajándékkártyát olcsón! A EA Play ajándékkártya megvásárlása után azonnal beválthatod a digitális ajándékkártya kódot a fiókodra.

A EA Play kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 1265.42 HUF

„Az EA Access neve mostantól EA Play – új név és új megjelenés, de továbbra is ugyanazok az előnyök.” Új név és új megjelenés, de ugyanazokkal az előnyökkel.

Van már EA ACCESS TAGSÁGA?

Ne aggódj. Megtartja tagságát minden előnnyel együtt. Ön azonban mostantól EA Play-tag az EA Access helyett, attól függően, hogy melyik platformon van.

A következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

EA Play 1 hónap
EA Play 3 hónap
EA Play 12 hónap

Figyelmeztetés:

Ezek az EA hozzáférési kódok CSAK az XBOX ONE-hoz használhatók. Xbox 360-al NEM működnek.

Miért érdemes megvásárolni az EA Access szolgáltatást webhelyünkön

EA hozzáférési kódjaink 100%-ban megbízhatóak.

Nálunk vannak a legolcsóbb EA digitális hozzáférési kódok a piacon.

E-mailes kézbesítés: Szállítónk fizetés után közvetlenül az Ön e-mail címére küldi el az EA hozzáférési kódokat.

24 órás élő chat és kiváló ügyfélszolgálat az EA hozzáféréssel vagy más digitális kódokkal kapcsolatos problémák vagy kérdések esetén.

A legolcsóbb EA Access Xbox-odhoz

Ha olcsó EA hozzáférési kódokat keres, akkor jó helyen jár! Az EA 1 Month és az EA 12 Months is elérhető weboldalunkon, mindkettő sok kedvezménnyel (akár 10%!).

Ha az EA bérleted lejárt, érdemes tovább élvezned ezeket az előnyöket. Ha még jobban szeretné élvezni játékait, jó tudni, hogy léteznek EA Cards.

EA-bérleted lejárt, de továbbra is szeretnél élni ezekkel az előnyökkel? Ezután vásárolja meg az EA belépőkártyákat. Az EA Access az összes játékhoz kínál előnyöket és egyedi tartalmat egy adott játék helyett.

Mi az EA Access?

Az EA Access egy tagsági program, amely lehetővé teszi, hogy tagként több játékkal játssz kevesebb pénzért, de csak Xbox One-on. Mindössze 4,99 €-ért néhány hónapig korlátlanul használhatja a széfet; 10+ nagyszerű játékból és közelgő EA-játékokból álló folyamatosan bővülő gyűjtemény a megjelenés előtt korlátozott ideig. Ráadásul exkluzív 10%-os kedvezményt kapsz minden Xbox One-on* vásárolt digitális EA-vásárlásra, beleértve a játékvásárlást, az előrendeléseket, a kiegészítő csomagokat, az Ultimate Team Points-pontokat és mindent, ami a kettő között van.

* Néha feltételek, korlátozások és kizárások érvényesek.

Hogyan csatlakozhatok az EA Accesshez?

Lépésről lépésre az EA Accesshez való csatlakozáshoz az Ea Access Hubb alkalmazás használatával Xbox One-on:

Nyissa meg az Áruház lapot az Xbox One kezdőképernyőjén, és válassza az Alkalmazások lehetőséget. Ezután válassza a Keresés lehetőséget, és keresse meg az EA Access elemet. Telepítse és indítsa el (?) az EA Access Hub alkalmazást, és kapcsolja össze EA-fiókjával. Ha nincs EA-fiókja, egyszerűen kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a lépés végrehajtásához.

A következő képernyőn válassza a Regisztráció lehetőséget, majd válassza ki tagsági tervét.

Miután befejezte a fizetést, visszatér a vásárlási képernyőre. Nyomja meg a vezérlő „B” gombját, hogy kilépjen erről a képernyőről, és válassza a „Go to Home” lehetőséget.

EA hozzáférési tagság vásárlása egy kiskereskedelmi üzletben a livecards.nl oldalon történő vásárláshoz képest

Miért menjen el egészen a boltig, ha előfizetését kényelmesen, otthonában, a kanapén ülve előfizetheti?

Ne feledje továbbá, hogy a kézbesítés közvetlenül e-mailben történik, így a fizetés után azonnal megkapja a kódot. A vásárlás folyamata nagyon egyszerű. Ne vesztegessen egy percet, és kezdje újra a játékot most! Xbox Live Gold előfizetéseket is értékesítünk nagyon alacsony áron.