Battle.net ajándékkártya megvásárlása, Battle.net kredit beszámítása az árösszehasonlításba

Görgess le az árak összehasonlításához, és vásárolj Battle.net ajándékkártyát olcsón! A Battle.net ajándékkártya megvásárlása után azonnal beválthatod a digitális ajándékkártya kódot a fiókodra.

A Battle.net kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 1845.2 HUF

Blizzard ajándékkártyát keresel, vagy WoW játékidőt szeretnél vásárolni? A Keysforgames hivatalos partnerekkel dolgozik, és ott összehasonlítja az árakat. Miután valamelyik beszállítónknál megrendelt egy Blizzard terméket, nagyon gyorsan megkapja a kódját, és 100%-ban biztos abban, hogy mindig működő kódot fog kapni.

A következő termékek állnak rendelkezésre:

A Battle.net 5 euró / 5 font értékű / 5 dolláros ajándékkártya
Battle.net 10 euró / 10 font £ / 10 dolláros ajándékkártya
Battle.net 20 euró / 15 font £ / 20 dolláros ajándékkártya
Battle.net 50 euró / 40 font / 100 font értékű ajándékkártya
Battle.net 100 euró / 100 font / 100 dolláros ajándékkártya

Mi az a Blizzard-ajándékkártya?

A Blizzard ajándékkártyával hitelt köthetsz, amellyel a Battle.net-en, a Blizzard Entertainment online szolgáltatásán vásárolhatsz. A Blizzard kártyát ezért Battle.net ajándékkártyának is nevezik. A Battle.net oldalon megvásárolhatja a híres Blizzard játékokat: Overwatch, Hearthstone, Heroes of the Storm, World of Warcraft, Diablo III, Starcraft II, Warcraft III és még sok más. A Blizzard ajándékkártyán kívül a WoW játékkártyát is árusítjuk, amely 60 napos World of Warcraft játékidőt biztosít.

Mire használhatom a Blizzard-jóváírást?

Blizzard kártyáját használja a Battle.net webhelyen történő vásárlásokhoz. Ezen az online platformon megtalálhatja a jól ismert Battle.net játékokat és ezeknek a játékoknak a bővítményeit. Egyébként a Battle.net-en is egyre több Activision játékot vásárolhatsz, köztük a Call of Duty-t és a Destiny 2-t is. A Blizzard-ajándékkártyát felhasználhatod magad, vagy átadhatod másnak.

Hogyan kaphatom meg a Blizzard-ajándékkártyámat?

Blizzard vagy WoW kártyát vettél? Ezután a fizetés után azonnal kap egy digitális Battle.net kódot. A kód beváltása után azonnal aktiválódik a termék.

Hogyan válthatom be a Blizzard-ajándékkártyámat?

Blizzard kódját a Blizzard webhelyén és a Battle.net alkalmazáson keresztül válthatja be:

A webhelyen keresztül:

Nyissa meg a Blizzard.com/code webhelyet.
Jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy ingyenes fiókot.
Írd be a kódot.

A Battle.net alkalmazáson keresztül:

Lépjen a „Játékok” oldalra.
Koppintson a „Kód beváltása” gombra.
Írd be a kódot.

A beváltás után a Blizzard-jóváírás feltöltődik, és használatra kész. WoW kártyát vettél? Ezután az aktiválás után azonnal elkezdheti a World of Warcraft online játékát.