FIFA 22 Key megvásárlása. FIFA 22 Origin PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj FIFA 22 kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a FIFA 22 letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Origin PC-n

A FIFA 22 kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 4551.68 HUF

A FIFA a Steam ügyfél számára is megvásárolható Steam kulccsal.

A FIFA 22 az év végén érkezik – de ezzel már tisztában van. Az EA Sports kiadott egy dalt és egy táncot is a FIFA 22 új játékfunkcióiról, de mi új ebben a játékban? Ebben a cikkben elmagyarázok néhány érdekes változást, amelyek ezen az izgalmas játékon történtek.

Görgessen le az árak összehasonlításához és vásároljon FIFA 22 kulcsot.

FIFA 22 új funkciók

HyperMotion

A HyperMotion egy innovatív játéktechnológia, amely várhatóan forradalmasítja ezt a játékot. Ez magában foglalja a valós idejű mozgásrögzítés kombinációját, amely javítja a csapatok és a játékosok mozgását a játék során. Huszonkét profi labdarúgó vett részt egy projektben, ahol Xsens-öltönyt viselve léptek pályára. Ennek eredményeként az EA Sports soha nem látott mennyiségű “kiváló minőségű valós-emberi mozgásadatot” rögzített.

Ezenkívül a FIFA 22 korszerű gépi tanulási algoritmussal büszkélkedhet, amely körülbelül 9 millió képkocka felvételt képes megtanulni, és új valós idejű animációkat készíthet. A FIFA 22 összesen több mint 4000 új animációt tartalmaz.

Animációk

Jelentős frissítő animációk állnak rendelkezésre a kapusok számára. Az EA Sports ígéretet tesz arra, hogy megbízhatóbb mentéseket kínál a játékban. A kapusokat most nehezebb legyőzni, és új animációk születnek a labdán, amikor a kapus véd.

Igazi labdafizika

A FIFA 22 játék valódi labdafizikát tartalmaz az utolsó és a jelenlegi generációjában, ami befolyásolja a labda pályáját. A labda egyik pálya másik oldaláról a másikra való áthelyezése minden bizonnyal életképesebbnek tűnik, és a felemelt passzok csapattársakat találnak az űrben. Ezt a lenyűgöző belsőt Ronaldinho által vezérelt bérletre is elküldheti!

Robbanásveszélyes sprint

A FIFA 22 mindkét verziója egy új, a játékra jellemző robbanó sprintet tartalmaz. A robbanásveszélyes sprint befolyásolja a játékos gyorsulási sebességét, ha egyenes vonalban előre rohan (nem működik, ha oldalra vagy hátra megy). A szándék az, hogy érezhetően érezze a robbanásveszélyes sprintet, miközben a játékos gyorsan gyorsul. Erre akkor kerül sor, amikor van és nincs labdája. Van azonban egy kihívás – nagyon könnyű túllépni. Ezért megfelelően kell időzítenie a sprintjét.

Támadó taktika

A FIFA 22 új támadási taktikákat ígér az egész táblán. Lehetséges lesz a támadási taktikák eltérő megválasztása, mint a védekező és a támadó félidők. Például választhat közvetlen passzt az ellenfél felében és a birtoklást a felében.

Ügyességi mozgások és statisztikák

Idén négy új ügyességi lépést adtak hozzá a FIFA 22-hez-a négyérintéses képességet (hasznos, ha a pálya szélén áll), a gombóc fordulatot hamis, az első pörgetést és a képzett hidat. Ezek az első készségek, ami azt jelenti, hogy ezeknek a készségeknek a 90% -a használható a labda irányítására. Azonban nem használhat olyan készségeket, amelyek nem érintik a labdát vagy az ügyességi hidat.

A FIFA 22 több statisztikát is kínál a játékosoknak, hogy elemezzék játékinformációikat. Ez magában foglalja a közös várt célok statisztikáját és részletesebb adatokat, mint például a passzok, a lövések, a passzok, a passzok, a játékosok által elfoglalt pozíciók, csak néhányat említsünk.

Az EA Sports is keményen dolgozott azon, hogy megoldja a problémát, amikor a játékosokat bánták meg, és nem szerezték vissza a labdát, ami a korábbi FIFA -meccseken is jellemző volt. Bizonyos változtatások várhatóan fokozzák a “játékmenet igazságosságát”. Mit is jelent ez pontosan? Nagyszerű példa arra, hogy az EA Sports több beállításban is fokozza a kényszerített kézi fejléceket. A várható változások közé tartoznak a blokkok és a játékosok testisége is.

Kommentátor

Az EA Sports beszámolója szerint Alex Scott, egykori profi labdarúgó, aki egykor az Arsenal női csapatában játszott, a játék történetének első hölgy kommentátora lesz. Élő góljelentéseket fog kínálni a játék során, Derek Rae és Stewart Robson a fő kommentelő csapat.

FIFA 22 címlapsztár

Az EA Sports megerősítette, hogy a Paris Saint Germain játékosa, Kylian Mbappe ismét visszatér a FIFA 22 címlapsztáraként, miután tavaly feltűnt a FIFA 21 címlapján. Az EA Sports hivatalos Twitter -fiókja a francia sztár képét tette közzé az Ultimate Edition borítóján.