Battlefield 2042 Key megvásárlása. Battlefield 2042 EA App PC Kulcs árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj Battlefield 2042 kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a Battlefield 2042 letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a EA App PC-n

A Battlefield 2042 kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 2632.07 HUF

A Battlefield 6 -ot Steam -kulccsal vagy Epic Games -kulccsal is megvásárolhatja és aktiválhatja

A Battlefield 6 egy első személyű lövöldözős játék, amelyet a DICE fejlesztett ki és az Electronic Arts publikált. A játék nagy visszatérés a franchise által kifejlesztett teljes körű hadviseléshez. A játékos a közeljövőben kialakult rendetlenség világában találja magát, ahol alkalmazkodniuk kell, és le kell küzdeniük a példátlan méretű csatatereken, amelyeket epikus pusztítások jellemeznek a túlélésük érdekében. A játékosok élvonalbeli arzenált kapnak, amelyet harctereken használhatnak, maximum 128 játékost támogatva.

Miért epikus ez a játék ?

Az akár 128 játékos támogatása, a dinamikusan változó csataterek, a dinamikus időjárás, a környezeti veszélyek és a hatalmas csatatér -térképek csak néhány oka annak, hogy a Battlefield 2042 nagy projektnek számít. A Battlefield 2042 visszatér a Conquest és az Breakthrough módokhoz is. Az ikonikus Conquest mód a több zászlóból álló szektorokban fordul elő, ahelyett, hogy csak az egyes vezérlőpontokra koncentrálna. Az áttörési módok visszatérése két csapatot lát; A támadók és védők epikus csatákban vesznek részt, mivel a támadók célja a végső cél elérése. Mindegyik szektor hatalmas számú játékost tud befogadni, így a játékosok stratégiákat és kiegészítő lehetőségeket dolgozhatnak ki, miközben harci céljaikat elérik. Az áttörés mód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy különböző belépési helyeken keresztül hozzáférjenek a rögzítési területekhez, és különböző típusú taktikai megközelítéseket is kínál ezekben az epikus csatákban.

Közösség által vezérelt platform

A Battlefield 2042 a Battlefield Portal, a közösség által vezérelt platform része, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megváltoztassák a játékszabályokat, és felfedezzenek új és váratlan csatákat. A portál végtelen lehetőségeket kínál, a játékosok többek között képesek megváltoztatni a szabályokat, testre szabni fegyvereiket és új felszerelést szerezni. A játékosok megtapasztalhatják az olyan játékok újrajátszásának nosztalgiáját is, mint a Battlefield 1942, a Battlefield: Bad Company 2 vagy a Battlefield 3.

Vásárolja meg a Battlefield 6 -ot