Gyakori kérdések

Legális a Game Keys vásárlás?

Igen! A weboldalunkon található szolgáltatók kizárólag olyan Game Keys-eket biztosítanak, melyeket közvetlenül a játék kiadói szállítanak.

Megjegyzés: Rengeteg Game Key szolgáltató működik jogilag nem teljesen tisztázott módon, és ezért nem szerepelnek a webhelyünkön. Mi csak az általunk felsorolt ​​Game Key szolgáltatók használatát javasoljuk.

Mennyi ideig tart a Game Key megszerzésének a folyamata?

A folyamatnak azonnal végbe kell mennie, ha bármilyen probléma merül fel, kérjük először jelezze azt a választott szolgálató felé. Továbbra is fennáll a probléma? Üzenj nekünk!

Miért ilyen olcsó a Game Key?

A játékkulcsok közvetlenül a játék kiadójától kerülnek megvételre, így alacsonyabb haszonkulccsal kerülnek értékesítésre, és mivel az eladó nagy tételben vásárolja meg a játékokat, a játék sokkal olcsóbban értékesíthető nektek, játékosoknak!

Örökre az enyém a játék a megvásárlás után?

Az egyértelmű válasz: igen. Kivétel nélkül.

A kulcsok újra felhasználhatók?

Nem. Miután hozzáadtad a fiókodhoz, azt többé nem lehet eltávolítani vagy új fiókra módosítani. A játékot annyiszor lehet eltávolítani és újratelepíteni, ahányszor csak szeretnéd, és annyi eszközre, amennyire csak szeretnéd, amennyiben ez ugyanarról a fiókról történik.