Ultimate Chicken Horse Nintendo Switch megvásárlása. Ultimate Chicken Horse Nintendo Switch CD Key, a legjobb árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj Ultimate Chicken Horse Nintendo Switch kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a Ultimate Chicken Horse Nintendo Switch letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a Nintendo Switch.

A Ultimate Chicken Horse Nintendo Switch kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 5806.51 HUF

Üdvözöllek az „Ultimate Chicken Horse” világában – egy parti platformerben, ahol kibontakoztathatod kreativitásodat, miközben veszélyekkel teli pályákon keresztül haladsz, amit együtt építettél fel barátaiddal.

Teljesült Kívánság: Állati Küzdelem!

Építkezés Játék közben

Ebben a különleges stratégiai és akció keverékében te és barátaid nem csak végigjárjátok a pályákat, hanem játszva építitek azokat! Helyezz el halálos csapdákat stratégiailag, majd próbáljátok meg elérni a pálya végét. Ha sikerül, de a barátaidnak nem, pontokat szereztél!

Online Multiplayer és Helyi Buli

Online, Cross-Platform és Helyi Játék 4 Játékosig

Hívjátok össze az állati haverokat egy vad parti élményre! Versengjetek online vagy helyileg akár négy játékossal, és merüljetek el a felhasználók által készített pályák kiszámíthatatlan káoszában. A stratégiai blokktételektől a gyors platformugrásig az „Ultimate Chicken Horse” dinamikus játékélményt kínál, ami mindig friss és izgalmas marad.

Különböző Környezetek, Végtelen Lehetőségek

18 pálya különböző jellemzőkkel

Indulj kalandra 18 különböző pályán, mindegyik más-más jellemzőkkel. Fedezz fel furcsa helyszíneket, miközben kipróbálod a különféle platformokat mindenféle furcsa helyeken, hogy új módokat találj arra, hogy megtrollkodjad a barátaidat. Legyen szó magas platformtoronyról vagy halálos csapdákat telepített labirintusról, két pálya sosem lesz egyforma!

Épít és Oszd Meg Saját Pályáidat

Építs és Oszd Meg Testreszabott Pályáidat

A kreativitás nem ér véget a fejlesztők által tervezett pályáknál. Mergelj be az építőeditorba, hozz létre saját egyedi kihívásaidat, és osszd meg azokat a globális játékosközösséggel. Versenyezz a legjobb időkért kihívó pályákon minden platformon, és bizonyítsd be a képességeidet a legtrükkösebb pályákon.

Válassz a Kedvenc Állatlovagok Közül

Játsz mint csirke, ló, bárány, mosómedve és más csodálatos állatok

Válaszd ki kedvenc állathősödet a színes gyűjteményből, beleértve a csirkéket, lovakat, bárányokat, mosómedvéket és más aranyos teremtményeket. Minden állatnak megvan a saját egyedi tulajdonsága, hozzáadva a vicces hangulatot a rajzfilmszerű stílusban, ami minden meccset látványossá tesz.

Vidám, Rajzfilm Stílusú Művészet

Aranyos funky soundtrack

Üdvözöllek az „Ultimate Chicken Horse” világában – ahol az építés, a versengés és a nevetés találkozik a platformok és a parti örömkavalkádjában!

Az összes elérhető Ultimate Chicken Horse Nintendo Switch eladó megkeresése és a Ultimate Chicken Horse Nintendo Switch megvásárlása. Vesd össze őket, hogy időt és pénzt takarítva találhasd meg a legjobb ajánlatot!

Kérd a Ultimate Chicken Horse Nintendo Switch házhoz szállítását, vagy szerezz meg egy Key kódot / játékfiókot vagy Nintendo Switch Account fiókot, és aktiváld a Nintendo eShop-ban.

Munkatársaink az összes elérhető eladót tesztelik és ellenőrzik annak biztosítása érdekében, hogy biztosan megkapd a játékot, amelyért fizetettél.

Az áruház véleménynyilvánító oldalára írt megjegyzésben értékelheted és véleményezheted a vásárlásodat.

Élvezd a Ultimate Chicken Horse Nintendo Switch legjobb ajánlatait a keysforgames.hu weboldalon