Call of Duty Vanguard PS4 megvásárlása. Call of Duty Vanguard PS4 CD Key, a legjobb árösszehasonlítás

Vesd össze az árakat és vásárolj Call of Duty Vanguard PS4 kulcsot olcsón! A vásárlás után a játékkulcs lehetővé teszi a Call of Duty Vanguard PS4 letöltését, telepítését és közvetlen futtatását a PS4.

A Call of Duty Vanguard PS4 kulcs jelenlegi legalacsonyabb ára 6141.86 HUF

Call of Duty Vanguard

A Call of duty vanguard egy kiemelkedő, egyjátékos lövöldözős videojáték. Ez a call of duty sorozat tizennyolcadik része. A Sledgehammer games nevű amerikai videojáték -fejlesztő hozta létre.

A játékmenet

A játék állítólag szinte hasonló játékmechanikát tartalmaz egy másik Call of duty sorozat játékban, a Modern warfare -ban. Új játékfunkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy taktikusabb megközelítést alkalmazzanak a küzdelemben, mint például a pusztuló környezeti elemek feloldása vagy új utak kialakítása a célok falakon való megmunkálásához.

A játék többjátékos módjában húsz térkép található, amelyek közül 16 alapvető játékmódokat tartalmaz, míg a többi térképen egy új, Champion Hill nevű játékmód lesz.

A Champion domb fő célja, hogy túlélje a lehető legtovább, hogy úgy lehessen tekinteni, mint az utolsó ember, aki mindenki számára ingyenes játékmódban áll. A játékosok taktikát és stratégiát ötvöznek egy gyors ütemben.

Tizenkét életet osztanak meg a nyolc játékosztag között a négy szakaszos térképen, amelyek kifejezetten ezekből a Call of Duty sorozatokból készültek. Abban az esetben, ha az életek kimerültek, a játék véget ér, és az utolsó csapat, akinek nincs élete, megnyeri a versenyt.

Új és különleges funkció a Combat pacing, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy szabályozzák az alapvető többjátékos játékmódok mérséklődését és sűrűségét. A játékosok három ingerlési szűrő közül is választhatnak, amelyek a játékmenetüket részesítik előnyben. Ezek közé tartozik a Tactical, az Assault és a Blitz.

Ezenkívül újonnan frissített csalás elleni rendszerrel rendelkezik. Az élcsapat sorozat a zombi módot is visszaküldi.